Πανεπιστήμιο
   Πατρών  
Ελληνικά English
Hydrocrites Logo
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ
ΔΙΚΤΥΟ
    Χρήσιμες συνδέσεις
Διεθνές Συνέδριο "Προστασία και Αποκατάσταση του Περιβάλλοντος XV", 7η-10η Ιουλίου 2020, Καλαμάτα

Το Διεθνές Συνέδριο "Προστασία και Αποκατάσταση του Περιβάλλοντος XV" θα φιλοξενηθεί μεταξύ 7ης και 10ης Ιουλίου 2020, στις εγκαταστάσεις του Elite City Resort, στην Καλαμάτα.
Το Συνέδριο οργανώνεται από το Stevens Institute of Technology των ΗΠΑ και από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, στην Ελλάδα.
Το Συνέδριο θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 200 επιστήμονες από διάφορες χώρες από όλο τον κόσμο. Θα παρουσιαστούν πολλές ενδιαφέρουσες εργασίες, οι οποίες θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από διαχείριση υδατικών πόρων, ενέργειας, υδάτων και στερεών αποβλήτων έως οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα.
Το Συνέδριο "Προστασία και Αποκατάσταση του Περιβάλλοντος" άρχισε ως μια προσπάθεια να δυναμώσει και να προωθήσει την συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Ελλήνων επιστημόνων που ζούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από την ΚΡΙΚΟΣ, μια επιστημονική και πολιτιστική οργάνωση που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Οι εργασίες του Συνεδρίου PRE Ι - PRE XV περιέχουν πάνω από 2.500 επιστημονικές εργασίες και είναι διαθέσιμες για δωρεάν download στο https://web.stevens.edu/pre/.




Πανεπιστημιούπολη Ρίου, 265 04 Πάτρα  
ΤΗΛ: 261 099 6527, Τ/Ο: 261 099 6573 Η.Τ.:  yannopp@upatras.gr
Έγκριση: Συνεδρίαση Ολομέλειας 90/01-07-2009 Επιτροπής Ερευνών, Ε.Λ.Κ.Ε., Κωδικός C.788